Proper taller de Roy Hart amb Núria Inglada a Barcelona

LA VEU HUMANA

En la nostra vida normalment triem una veu per al nostre dia a dia, una veu amb la qual ens sentim còmodes i acceptats en el nostre entorn, però aquesta és, només una de les nostres veus.

Basat en l’entrenament vocal Roy Hart, al taller treballarem la connexió amb la nostra veu, la seva obertura, l’anar més enllà dels seus límits, trobant noves qualitats en l’emissió del so. Permetrem que el nostre cos i la nostra veu expressin el que necessitin en l’espai, el temps i les circumstàncies presents.

El treball corporal, el moviment, el joc, l’escolta i la comunicació han d’ajudar a trobar diferents veus que s’amaguen dins del nostre interior, a millorar la percepció de nosaltres mateixos, dels nostres cossos i veus, i, al mateix temps a percebre i comprendre millor altres veus, altres cossos i altres discursos.

Aquest curs està dirigit a qualsevol persona que vulgui iniciar-se o aprofundir en el coneixement de la seva veu, a tots aquells i aquelles que vulguin investigar i explorar les seves possibilitats vocals, amb o sense experiència en el camp de l’art.

Quan ampliem l’expressió de la nostra veu, ampliem l’expressió de la nostra personalitat.

BARCELONA: 27 i 28 abril 2013
Dissabte 27 de 10 a 14h i de 15:30 a 18:30 h
Diumenge 28 de 10 a 14h i de 15 a 18h

Preu del taller: 150 €

El taller tindrà un màxim de 12 participants.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

Luis Miguel 675 508 942
cuerposyvoces@gmail.com

DSC_0060-gran

Núria Inglada

(Barcelona 1968) és titulada en Art Dramàtic en l’especialitat de Direcció Escènica i Dramatúrgia i professora de veu Roy Hart. Ha treballat com a actriu i ha dirigit diversos espectacles. Exerceix la pedagogia en el món de les arts escèniques des de 1995, havent realitzat nombrosos cursos a nivell nacional i internacional. Interessada en la creació escènica contemporània, va col·laborar en diferents projectes amb el grup de teatre Artslab, liderat per Chrissie Poulter (Irlanda), on va començar a desenvolupar el seu camp d’estudi basat en la relació personal del creador amb la seva expressió artística a través del treball de la veu i el cos. A partir d’aquest moment (2001) la seva formació i pedagogia es focalitza en el camp de la veu i del seu alliberament amb efectes terapèutics. Com a complement a aquest aprenentatge amplia els seus coneixements en cursos i seminaris amb professionals en biomecànica, moviment integral, clown, entrenament actoral, body mind centering, presència escènica i veu terapèutica, entre altres.

En l’actualitat combina la seva tasca de professora de Direcció Escènica a l’Escola d’Art Dramàtic de Galícia amb la docència i realització regular de cursos sobre l’expressió vocal.

Advertisements

Leave a comment

April 15, 2013 · 11:58 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s